Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Version 1.4


förberedelser - avfärd (till partitur för mellantoner)


tvärs genom [en absolut tillhörighet] skar de två ljudlösa snitten



ensamma år;
invecklad glömska;
läkning i ojämn glasyr

utfasning sker kanske till sist
om åren vägleder till nyanser
som alltid har fattats här;


(lyssna)

sotflagorna faller i nattfrosten


där det växer månblommande träd
stillas de vassa förnimmelserna


mönster kan ses och gömmas av rutiner som gör dig sorgsen
- därför kan vi endast över 1200 grader Celsius... bara ge - 

(inget annat)


är detta vårt sätt att ta farväl?




Fri vers av Almagrundet
Läst 687 gånger
Publicerad 2007-07-13 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet