Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

summa summarum


orden
flämtande i fjärran
lika svårfångade
som syret
med håv

livet
i små pölar
stundtals porlande
inte direkt i bäckar
men ändå
rännilar

du vet
visst vet du
att svaren skrevs
långt
allt för långt
innan frågorna




Fri vers av Maud Li
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-13 11:05



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
Oj. den här gillade jag! tänkvärd och djup och vacker. Du fick med allt. Älskade verkligen

\"du vet
visst vet du
att svaren skrevs
långt
allt för långt
innan frågorna\"


Det var så klockrent, så genialt. Jättevackert. Keep it up!
2007-07-28

  Novemberblomman
Vackra djupa ord
2007-07-13

  aftermath
imponerande \"återkomst\"
härlig dikt att smaka
smälta
2007-07-13

    *Zenobia*
förebilden till Jeopardy.. ??

Jag säger svaret...Du ställer frågan...

Hmmm...det var så de tänkte....ibland är frågan knepigare än svaret..
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Maud Li
Maud Li