Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut härifrån

Låt mig ha några visioner kvar,

den där sista lilla glimten av

hopp

som aldrig överger människan.

 

Det finns illusioner om bättre liv,

jag vet, de krossas

gång efter gång

gång efter gång

men samtidigt vägrar man ge upp

och låta hopplösheten vinna.

 

Låt mig inte bli någon annan

än den jag är, den jag blev.

Det är nu känslan är här

och det är nu det kommer

att hända.




Fri vers av Hellberg
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-13 15:33



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Bra skriven dikt! Tycker speciellt om:

\"Det finns illusioner om bättre liv,

jag vet, de krossas

gång efter gång

gång efter gång

men samtidigt vägrar man ge upp

och låta hopplösheten vinna\"


Ge inte upp, det kommer bättre tider. Att hela tiden kastas ut från jobb är slitigt - tro mig jag är vis av erfarenheten. Men jag vet också att det kommer bättre tider. Det gjorde det för mig!
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Hellberg