Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vind slag

Fjärilens lätta slag
skapar en vind
som ger
en smekning
på din kind

Som en kyss,
den fångar
ögonblicket
på sin färd
mot stillhet




Fri vers av Mats L.
Läst 391 gånger
Publicerad 2005-03-28 03:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.