Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör så ont i mig

Jag känner mig så hjälplös
när jag ser
att du gör dig själv illa.

Du attakerar mig
med ryggen mot.

Var finns det tröstens svärd
som tränger genom ditt pansar.
Mitt försvar brister,
mitt försvar för mänskligheten
meningen fattas mig.

Jag kan bara se på
och förlåta din hand
som inte kan vila i min.




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-13 21:27



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Stark dikt om hjälplösheten att inte kunna gripa in i en annan människas liv
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg