Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första riktiga texten/dikten jag skriver med rim. Lämna gärna kritik så får jag veta vad jag kan förbättra :)


En vänlig hand

En vänlig hand
kan så lätt lägga band

På smärta så intensiv
som tusen stick av kniv

Men ingen hand att finna
bittra tårar börjar rinna




Fri vers av undefined
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-14 03:10



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Tycker det var bra! :)

Men jag kanske skulle ha ändrat sista stycket en aning, jag är då inget proffs, kanske skulle de blivit sämre. Men något i still med:

\"Men om ingen vänlig hand går att finna
börjar bittra tårar nedför min salta kind rinna\"

eller jag, jag vet inte! är nog bäst som du skrev det!
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

undefined