Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskling..


picknick

min förlägenhet
må höljas i dunkel
men du har access
till mitt hjärta

tillåt mig kröna
smakfullt garnera
lysande utsikter
stoff av guld

ditt leende
är min glädje
din röst pryder
tystnadens veranda

goda avsikter vilar
under delad himmel
filten mot gräset
utsträckt i fjärran

du
och jag

 

 

 

 

 

 




Fri vers av aftermath
Läst 597 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-07-14 12:23



Bookmark and Share


  octobertragedy
du skriver fantastiskt. fast jag känner mig som ett sandkorn i en öken (:
2007-12-03

  Ulf Lagerholm
en text att gunga tillsammans med -

\"ditt leende
är min glädje
din röst pryder
tystnadens veranda\" -

bara att lyfta på
cowboyhatten -
2007-10-23

    ej medlem längre
Må denna vara till någon eller inte. Vore jag någon och skulle få denna i mina ögon och mitt hjärta, skulle jag nog inte stå upp för resten av livet. Så sänd den aldrig till någon. Ha den bara här...
2007-07-23

  Agnes
Då förra kommentaren blev en för stunden uppsluppen sådan, vill jag bara tilläggaditt leende
är min glädje
din röst pryder
tystnadens veranda
; att sådana rader ändå gör mig ordlös.
2007-07-16

  Lilla My* VIP
Att ha access till nåns hjärta med garnerad kärleksförklaring o picknick på filt i det gröna...Kan inte bli bättre*;)
Vacker dikt verkligen!!
2007-07-16

  Lena Renman
Hej vilken finfin picknick och tänk att få en sådan respekt som du ger, den du picknickar med. Härligt, välformulerat och rogivande
lena
2007-07-14

  Nina V A
Det blir som att följa flyglansstreck på blå himmel, man känner ett välbehag och en stilla undran om vart är man på väg, känns intimt och filtnära, välbekant och tryggt. Värmespridan och sommarkänsla i blinkande ärliga ögon, förlägenhet i öppenhet och anslag av guld i en röst.
Picknick känns allt väldigt lockande just nu
2007-07-14

  Carola Jeryd
Ryser av vällust när jag läser denna.
Så många vackra och kärleksfulla ord.
Den här lilla \"kröningen\" var formidable;
\"tillåt mig kröna
smakfullt garnera
lysande utsikter
stoff av guld\"
Sora 5:A och kramiz
2007-07-14

  nettizen
Ja se den kärleken... varm och vacker text skrivet av ett varmt hjärta.
Jättefint!
2007-07-14

  Sanningsägaren VIP
kärlek vännen
kärlek
kär
lek
tack för denna
Åsa
2007-07-14

    ej medlem längre
Väldigt fin och kärleksfull.
Konkret var det bara \"pryder\" på två ställen som stör litegrann...
Applåd!
2007-07-14

  Agnes
Tanto. I\'ll be there!
2007-07-14

  aftermath
jag tar med!
2007-07-14

  Daniel_78 VIP
ja, kanske en picknick nere i tanto eller långholmen i eftermiddag :)
2007-07-14

  Antropofagen
Så finstämd, så öm!! Passande läsning en solig lördag...!!
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp