Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta


Mitt hjärta genom ordens flöde har öppnat sin ridå
och visar er, skrivna rader av livets spår
Ur det förgångna speglar jag för er upplevelser av
det vackra men även det som gett en och annan tår

Mitt hjärta är fyllt med så mycket som jag vill beröra
där jag vill delge er tidens resa av minnen
Där jag lindar in er av ord som möjliggör att smaka
av, ur en blandning av alla mina sinnen

Mitt hjärta pumpar ut och in och i takt med mina
andetag möter jag något nytt att er tillföra
I skrivna rader bjuder jag in er att vara med, att
ta del av mitt livs innehåll av en salig röra

Mitt hjärta är som ett öppet hav där jag med mitt
fiskespö får napp av livets ögonblick att fånga
Mina fotsteg för mig mot tiden av något nytt och
texterna här inne kommer nog att bli många

Mitt hjärta för mig in bland många här inne och
som tillför och som får helt fritt flöda
Ord som värmer i nattens timma och det föds
nya texter och kanske man i grupp något kan löda

Mitt hjärta har hittat hem bland ordens formande
och möjlighetens öppnande famn
Där vi tilllsammans kan delge varandras upptäckter
som finns här i ordens hamn




Fri vers av nattig
Läst 592 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-14 14:21



Bookmark and Share


  aol
så fint
2007-08-02

  Bjarne Nordbö
Kände massvis av närhet när jag läste. Skönt. Snyggt. Bra.
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

nattig
nattig