Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okey

 

okey, det är så
att ögon kan mötas
och skratt fångas
in i varandra

att gläntor kan
öppnas även
i mörka skogar

drömmar vävas
in i verklighetsstråk
och dansa

att ensamma
kan finna vänner
oväntandes

i backkrön
som leder bara
nedåt först

att en hand kan
upptäcka sig själv
i det klara vattnet

okey, det är så
det kan vara




Fri vers av Rachel Roth
Läst 640 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-14 19:05



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
okey
trygga ord på vägen
2007-07-16

  Eline.P
Just så här är det ju i livet! Du har fångat verkligheten i vacker poesi. Det finns så många ljusa ögonblick att ta till vara på och glädjas över. Det finns oändliga små och stora glädjeämnen bara vi öppnar våra ögon och ser. Det gör mig ledsen att många idag fastnar i det mörka och missa livet! Applåder i massor för dessa fina ord!
2007-07-14

  Vilsen Annette-hittar vägen
Härlig läsning
Mysiga tankar!
Blir glad av den!
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth