Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns gränser för en relation....Familjehistorien följer med oss.....


Förälskad eller?


Flykten från
mig själv

startade i
samma stund
jag såg dig

fångna i ett
väv av lögner
och magi

bäddade jag
vägen
för ett liv

där jag själv
gick förlorad
bit för bit

två älskande som
brann
en intensitet
som bara är
möjlig

för två som oss
lika galna

utsvultna

från familjen
länge sedan
förbi..

som övergav
oss på olika vis...

kan vi nu inte förstå
hur invävda
i varandra
två kan bli

jag börjar förstå
inte du

min insikt är
större

jag vet nu bättre
att börja gå

så långt bort från
dig

att minnena blir
till historia.










Prosa (Prosapoesi) av Karin Rosberg
Läst 590 gånger
Publicerad 2007-07-15 19:17



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Du väver ord ur relationens kaos...ur tragedi och sorgsenhet...men där i sista radens snirklar du satt en prägel av dignitet...att sakta krossas..ja bit för bit...är endast självplågeri självplågeri...men tar man första steget före kan man snart finna sin harmoni - tack för insiktens poesi!!!!
2007-07-16

  stella
Välskrivet!
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg