Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen vet...?


0 online.

0 online på Poeter.se och jag är ändå online.
Ensam och inloggad med ingen annan här.
Jag är inloggad men ändå är ingen inloggad?
Känner mig desillusionerad.
Jag vill inte vara en nolla.
En etta.
Vill vara först.
Vill vara ensam.
Ensam är stark.
Ensam på en sajt.
Klockan ett på natten.




Fri vers av TheThinLine
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-16 00:54



Bookmark and Share


  * Ammi *
tänkte just skriva om detta!
du är inte ensam,jag lovar
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

TheThinLine
TheThinLine