Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste skriva av mig lite.


BRINN! era kräk.

Vill inte se något ljus, vill bara se mörker.
Mörker, nattsvart stämning.
Ondska och onda gärningar.
Nu dras knivarna fram och ert hopp är ute.
Allt ljus och äckligt fridsamma människor,
bered er på dråpslaget.
Ni ska huggas i stycken till skälvande köttbitar, och jag blir nöjd.
Ni är likt kor, dumma och sega.
Jag ska klubba er som de kreatur ni är, för inget annat förtjänar ni.
Klaga ni, era jävlar, det finns ingen hjälp att få.
Nattsvarta rep ska omvälva världen, bevaka allt, se allt.
Ni kanske vänder er till Gud.
Det finns ingen.
Han har vänt er ryggen.
Ni har bara er själva att lita till.
Ni är ensamma små kräk utan framtid.
Ni äcklar mig.




Fri vers av TheThinLine
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-16 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheThinLine
TheThinLine