Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bakomliggande tanke, ser du den?


Druvan

Druvan,så söt och smakfull
innuti saft av lust som sakta sipprar ut på tungan
Smaken som trädet fyllt av naturens eviga sötma
oförstörbar
En enda druva kan förstöra klyftans värde så det är viktigt att alla vårdas ömt
En druva mindre spelar roll
Vilken roll den än må ha så blir inget någonsin detsamma utan den
Druvan som smakar av så mycket mer än bara smaken i sig själv
Vilken roll vill du spela?
Trädet eller druvan det stadiga eller det oförutsägbara, ibland vill man vara det eviga och stadigt är så nästintill men glöm inte bort vad skillnaden kan bli och situationen utan, en enda druva och sin särskilda smak.




Fri vers av Cizzi
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-02 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cizzi
Cizzi