Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en känsla jag tror alla har kännt någon gång


Allt på grund av din jävla lek

Sluta lek med mig för fan!
Jag förstår nog bättre än du tror.
Är det så här du vill ha det?
Är det så?
Jag kan leka samma lek.
Var beredd på att få ditt hjärta krossat,
fast i tiotusen fler bitar
än den gången då du krossade mitt.

Du tror inte jag kan ge tillbaks,
men baby, där tror du fel.
Jag kan vara den
du aldrig såg hos mig.
För när känslor försvinner
så är du inte heller samma för mig.
Så stanna inte upp och försök igen,
för jag kommer aldrig se dig i ögonen igen.

Baby, jag kan tycka om dig ännu en gång,
men bara på låtsas.
Då blir allt mycket lättare,
och jag kan sparka dig
ett två tre gånger
tills du förstår
hur olidlig smärtan var för mig.
Allt på grund av din jävla lek.

Come fuck with me,
and I will fuck you right back




Fri vers av sonic
Läst 420 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-16 16:01



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Snyggt skrivet! Gillar speciellt \"Baby, jag kan tycka om dig ännu en gång, men bara på låtsas\" Uttrycker många starka känslor som självmedvetenhet och stolthet o hämnd.
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

sonic
sonic