Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU VAR KNIVEN I MIN HAND

jag kan inte tänka
allt är en enda röra
och jag är instängd
i en glasbubbla
jag kan inte nå dig
jag kan inte nå mig själv
och när dagarna blir mörkare
när nätterna blir längre
blir mina timmar av lugn
allt kortare

och jag har ingen aning
om vad jag vill
vad som är fel
men jag vill ändå
bara gråta
för något har gått sönder
i min mage bor ett monster
och i mitt bröst en råtta
som gnager mot mina revben
dunkar svansen
mot mitt hjärta

jag slutar andas
när jag sover
när jag blundar
är jag död
röda fläckar
dansar innanför
ögonlocken
min tunga sväller
i min mun

och det är dina händer
runt mitt huvud
som kväver mig

du struntade i
om jag var trasig
du brydde dig inte
om att du var kniven
i min hand
att du var snaran
runt min hals
att det var dina ord
som fick mig
att falla över kanten




Fri vers av sonic
Läst 190 gånger
Publicerad 2007-07-16 17:56



Bookmark and Share


  sachie
Stark text. Jag föll handlöst över tröskeln för

jag slutar andas
när jag sover
när jag blundar
är jag död
...

Ibland tappade jag bort rytmen, men det gjorde mig ingenting, för känslan och styrkan bakom orden fanns i varje stavelse.

Bra.

^_^
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

sonic
sonic