Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur jag saknar dig min vackra dotter.. det skulle varit jag och inte du som fick sitt liv släckt


Plågsam död

Lågor bildas och börjar brinna.
Från hjärtat sakta blodet rinna,
när det krossas av en kniv.
Snart försvinner mitt ända liv.

Elden sprider sej upp över kroppen.
Snart så brinner även min själ,
blodet sipprar ut ur såret.
Elden fräter upp hela håret.

Jag känner mej bortglömd.
Att dö jag nu är dömd,
Snart kommer jag att somna in.
Jag glömmer aldrig att jag en gång var stark,
starkare än vad ni någonsin varit.

Jag bytte färg och och blev bleknad.
Har jag tur kanske jag blir en skepnad,
Men det ända jag kunde hoppas.
Var att denna galenskap innan det var försent skulle stoppas.

Jag dog en plågsam och otrevlig död.
Detta var inte alls någon nöd,
Blodet täckte hela mej.
Men sen brann jag upp för du lämnade mej lilla Angel!!


Angel var min lilla dotter saknar henne så himmla
mycket




Fri vers av sonic
Läst 346 gånger
Publicerad 2007-07-16 19:00



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Först av allt vill jag med hjärtat beklaga. Jag förs genom din dikt såsom i dimma. Och jag som gnällt över skitsaker idag. Starkt av dej att våga skriva, att du orkar. Men det är välan en nödvändig ventil för oss skrivare. Ta väl hand om dej. Kram Vännen Bjarne.
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

sonic
sonic