Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon gång


någon gång ska de leva tillsammans
någon gång ska de dela ett hem
någon gång ska de somna tillsammans
och fridfullt vakna i varandras famn





Fri vers av Pica pica
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-16 22:42



Bookmark and Share


  noname_realmind
Den som väntar på något gott...
Mysiga kärleksmättade bilder. :))
2007-07-17

  Jojo
Hopp och förtröstan, det kommer man långt på.
Men ibland vill man att \"någon gång\" ska vara nu!
2007-07-17

  Vanja-Kristina Morgell
Rar text!
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica