Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter regn kommer alltid sol


i spegelblank sjö slog gäddan
vid kurviga vägens vik
en kväll utav ljumma dofter
från solvarma jordens fukt

så lindrar en sommarafton
en splittrad och jäktad själ
i takt till en tvåhjulings hjärta
som spinner så tryggt och jämnt





Fri vers av Pica pica
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-16 22:59



Bookmark and Share


  PPQ
vad vackert du målar med ord
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica