Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om något förbjudet


Rör mig nu, Kyss mig dödligt

Rör mig nu,
och jag ska för alltid bli din slav.
Rör mig nu,
och jag ska för alltid låta din eld slicka mitt skinn.

Kyss mig dödligt,
och jag ska för alltid springa mot ljuset.
Kyss mig dödligt,
och vi ska för alltid sova tillsammans, du och jag.


Rör, se

Ta på, i, under, över ... Ta mig, dig, tillsammans.


Rör mig nu,
Kyss mig dödligt.


När du smeker,
ser jag inte imorgon.
Heta kroppar bedövar, söver
- du och jag, vi leker.

Blundar,
ser ej längre de dödas röster,
eller fallna fåglar utan vingar.
- Du och jag, vi leker.


Och vi springer.
Älskar under himlen.
Slickar ovanför helvetet.


Jag ligger naken inför dina fötter.
Eldar,
svider,
stönar,
kvider.

[Krossar glashjärtan]

Smälter ihop,
till en,
ett.


För alltid är jag din slav.
Din kärleksslav att dricka, smeka.
Smaka på, Ta på.

För alltid ska jag låta din eld slicka mitt skinn.
Alltid ska du få bränna mig
Alltid vill jag brinna för dig.

För alltid ska jag springa mot ljuset,
om det så slutar med ett stup,
finns dina armar där och tar emot när jag faller.

För alltid ska vi sova tillsammans, du och jag.
Om jag så är klarvaken, eller sover, - död eller levande,
ska jag älska dig.


Fåglarna utan vingar faller,
och de döda rösterna skriker.
Men när du smeker,
ser jag inte längre,
igår, idag, imorgon.

- För du och jag vi leker.

Och jag älskar.
Och du älskar.
Vi älskar,
timmsammans,
med,
i
varandra.


Jag rör,
du rör.
Tar på.
Tar i.
Under,
Över.

Och vi springer.
Älskar under himlen.
Slickar ovanför helvetet.


Nu.
Dödligt.




Fri vers av sonic
Läst 532 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-17 10:55



Bookmark and Share


  FÖRBJUDENKÄRLEK
Vilken intensivitet det finns i dikten!;), jättebra!
2007-09-25

  Bjarne Nordbö
Du skriver om kärlekens hetta med en självklarhet. Det gör att det aldrig blir plumt. Gillar mycket.
2007-07-17

  Annmargreta
Intensivt och fint,ska läsa
mera av det du skriver.
Bra att jag fick veta om din sida.
Ha en bra dag.Meta.
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

sonic
sonic