Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
konstiga tankar funderingar


SLITNA TANKAR

Jag ser dig inte alltid
Finns inte alltid där för dig
Eller mig själv

Lyssnar inte alltid
Jag vet…
Men det säger stopp
Inom mig
… ibland.

Ord far i tankarna.
Stannar där
Ibland.
Ord som inte blir handling

Skapar ingen mening
Ingen mening…
Ingen mening
Ingen mening alls.

Existens
Liv
Död
Tårar
Ömsom glädje, ömsom sorg.
Tomhet.

Ett blödande hjärta
En ren illusion
Vad är verkligt

Finns ord?

Du är så vacker när jag ser dig.
När jag verkligen ser
Hör
Känner
När jag finns här
Och är medveten om det.

Rör vid mig!
Se styrkan som sliter om oss.
En ständig kamp
Mot tid och rum

Vackra du
Underbara individ
Håll hårt om det du tror på
Det du ser
Hör
Och känner




Fri vers av sonic
Läst 390 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-17 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sonic
sonic