Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmesökande



Ett slutet rum
fick sitt utlopp
med eldiga ord

Kaotisk kärlek
av hettat guld
på öde strand

Resterna
av vår kärlek,
som spillror

Utsuddade
av tidvattnet
varma sköljningar

Vi försvinner
in i den eld
som gömmer.






Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-07-18 07:59



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det är en tung dikt...börjar lite varmt om de eldiga orden...men slutar i en slags ångest - i en slags tragedi där vägen ut ...inte längre är nåbar ..snyggt som busen!!!
2007-07-18

  isabel louise
vackert och vemodigt
2007-07-18

  Björn Donobauer
vackert är vemodet i dssa strofer.. skön är tanken att man kan försvinna in i värme.. när det drar kallt runt hjässan..
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt