Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i should.

om du någongång skulle tappa livslusten,
skulle du berätta det för någon då?
istället för att göra snitt här och där,
skapa uppmärksamhet som inte hjälper en endaste gång.
för varje sår du gör, spelar det ingen roll.

om du någongång känner dig ensam,
skulle du aldrig bjuda in någon till din ensamhet då?
istället för att sitta där i det mörka hörnet
och tycka synd om sig själv, skapa ingen uppmärksamhet alls
bara sitta där utan att någon vet om din existens.

har du någongång varit otroligt kär i någon?
utan att ha sagt det till personen?
skulle du aldrig gå fram till personen och säga/visa dina känslor då?
istället för att sitta ner och se personen passera förbi dig
som den vackraste på jorden, och istället för att gå bakom personen
som en skugga?


i should.




Fri vers av saeera
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-18 10:13



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
En ohörd kärlek blir aldrig krossad.

Ensamhet känns mer hanterbar när det inte finns några människor i närheten.

Om jag skulle tappa livslusten skulle jag inte ens berätta det för mig själv.
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

saeera
saeera