Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det tror jag.


Namn vi bär med oss.

Läs ett namn utifrån personlighetens röst och ansiktets konturer.
Ett namn får vi tilldelat, men vi kan ändå byta.
Våra synliga namn, de vi signerar med och använder till vardags.
Men vår egen person har ett eget namn.
Ett osynligt namn.
Det som visar vilka vi är.
Och vi visar vilket namn vi bär.




Fri vers av TheThinLine
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-18 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheThinLine
TheThinLine