Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
behöver hjälp att komma på en titel.


namnlös

Det är varmt om natten

Men kallt på da\'n

Inte som man tänkt sig

Precis som när man står ensam

när solen och ljuset sänkt sig




Fri vers av Gullan
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-07-18 21:30



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Fint! Skönt! Skymningsstämning! Bra ordval!
2007-07-18

  danshäxan
Hej!
Fint innehåll och bra form..... gillar ditt korta
sätt att uttrycka dig. :-)
Se mina kommentarer inom parentes...
om du tycker att jag ät ute på fel cykel
strunta helt i vad jag säger.../ danshäxan

namnlös

Det är varmt om natten

Men kallt på da\'n
(bra och stark början som vänder upp
och ner på det invanda och förväntade)

Inte som man tänkt sig
(vardagligt och ungt.... eller möjligtvis
rätt gammalt.... BRA!)

Precis som när man ensam står
(kanske kan raden och rytmen tjäna på
att byta plats på de två sista orden... står ensam)

när sol och ljuset sänkt sig
(olika form på sol och ljuset... vill du ha det så? )
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Gullan
Gullan