Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själasång

I min djupa vrå vill jag sova
Det finns en repa i min lack
I min sjö vill jag håva
In orden som du sagt
I glada timmars tystnad
finns allas sommarregn
Långt ner i dunklet
vill jag sjunga min refräng




Fri vers av Gullan
Läst 428 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-28 14:41



Bookmark and Share


  danshäxan
Hej Gullan!
En ung, positiv och rytmisk poesi.
Språket flyter lätt och du gör några
oväntade bilder. Sjön och håven...
får du extra plus för.... snyggt gestaltat!

Här finns både ljus och mörker....
/ danshäxan :-)
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Gullan
Gullan