Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLOD!

 

tänk vad konstigt...

om vi alla är så olika -
hur kan det då komma sig
att jag kan donera mitt blod
till de allra flesta människor

på den här Jorden?




Övriga genrer av Nattviol
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-18 22:45



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
God funderare för alla inskränkta eller??;)
2007-07-19

    ej medlem längre
Som Lili säger är det bara nollor som kan rädda alla! *S*
2007-07-19

  Lena Renman
För att vi egentligen är så lika fast vi är olika :-)
Funderarkväll eller?
lena
2007-07-18

    ej medlem längre
Blodet är det som kallas liv. Sedan fyller vi det från olika källor... En fundering som tål att synas. Frågorna är lika många som svaren!
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol