Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
preciiiis vad ni ville veta!


SPY GALLA

 

 

en gång spydde jag så mycket
att jag fick gallsmak i munnen
och innan jag fattade att det
        var just galla

hann tanken fara genom huvudet
            på mig

 

"att vad i helvete har jag ätit som
smakar så inihelvite jävligt.."

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-18 23:14



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Hmm..ja just det...vad har man fått sig till livs för att kunna spy galla?!! Tål att tänkas på nästa gång...skriv upp det!!
2007-07-19

    ej medlem längre
*skrattar*
Det är väl just därför \"spy galla\" används i bemärkelsen hata...
2007-07-19

  Lena Renman
:-)
Förmodligen i klok tanke vid tillfället.
lena
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol