Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankens gruvliga inferno

sicket elände
vad är det
mot  tankens
gruvliga
inferno

sveket som tog
innan gav
sig av
västerut

vidare vyer
önskas vän
fjättrad där
i sitt hem

vännen tog
gav sig av
från snuttefilt
övermäktiga
krav

sagan all
publicum
står pall

 

 




Fri vers av aftermath
Läst 372 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-19 10:31



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Jag vet inte vad jag ska säga men det är djupt berörande text
\"vännen tog gav sig av från snuttefilt övermäktiga krav\"
2007-07-22

  Dilsewat
Underbara rader:
vidare vyer
önskas vän
fjättrad där
i sitt hem
2007-07-22

  Lilla My* VIP
Att ge sig av från fjättrande snuttefilt kan vara uppfriskande!
Läser optimism o luft under vingar...äntligen!
2007-07-19

  Antropofagen
Skärmflygaren kan styra sin landningspunkt men måste alltid gå upp mot vinden för att kunna landa mjukt.
Sorgtonat men med mycket mellan rader som du är så bra på! och en viss optimism i rondören, från betraktarens vy.
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp