Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonmagi

Nu nalkas morgondagen

Han ligger bredvid

De tunga andetagen

pusslas samman till \"vi\"

Denna stund av berusning

kittlar varsamt min själ

Kärleken gör sig påmind

Men sällan för väl




Fri vers av Gullan
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-19 03:55



Bookmark and Share


  danshäxan
Hej!
En skön dikt med det där som man kanske tappar efter
några år tillsammans..... påminner mig om en text jag skrev
för några år sedan..... om ett ungt par.... i sin unga kärlek.
Det här är bara mina tankar..... strunta i dem om du vill....
de står inom parentes/ danshäxan

morgonmagi (titeln sammanfattar bra innehållet)

Nu nalkas morgondagen

Han ligger bredvid
(jag läser de två första raderna tillsammans och sedan tar en paus)
De tunga andetagen

pusslas samman till \"vi\"
(snyggt att använda pusslas..... )
Denna stund av berusning
(snygg rad som säger precis vad det handlar om)
kittlar varsamt min själ
(gillar att den här raden är kort och återhållen -
det gör att de ord som står där får starkare betydelse)
Kärleken gör sig påmind

Men sällan för väl
(behöver den sista raden finnas där.....?
du säger det ändå så tydligt? .......)
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Gullan
Gullan