Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vet...

 

ingen vet hur någon annan
innerst inne känner
eller tänker

och jag brukar säga att
man inte ska döma en man

förrän man gått en hel dag
i hans skor..

fast det är svårt

att inte döma

när vissa människor
lyckas tillfoga andra smärta

för resten av deras liv

 

ibland om och om och om

igen

utan minsta tillstymmelse till
ånger eller försök till förändring..

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-19 13:59



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Smärtsamt o tyvärr sanna rader!
2007-07-19

  Bjarne Nordbö
Här kommer sanning nära.
2007-07-19

  Patrik Valler
Bra flöde.
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol