Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudihelvete

 

när Gud spottade Satan i ansiktet
blev han skallad av Satans stenhårda kuk

änglarna flämtade av förfäran

fast några skrattade rått
tills djävlarna slet av dem vingarna

och grillade dem över öppen brasa

när Gudrun kom hem och såg oredan
tog hon den hulkande Guden i örat
och den gnyende Satan höll hon ett fast grepp

runt svansen

 

hon utfärdade utegångsförbud för båda

ett förbud som råder än....

 

 

och vilka tror ni tog över all jävelskap
på Jorden då det blev fritt fram?

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-19 14:27



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej hahah helt underbart! Bokmärker
lena
2007-07-19

  stella
Människan!? Gudrun är tuff, må vi stötta henne...
2007-07-19

  ospray
ha ha kul skriven
men samtidigt känner man allvaret...

applåd!!!
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol