Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudisatan

 

han som var herrens tjänare
han som fått Guds välsignelse
han som representerar allt

gudomligt på Jorden..

 

fast det glömde han när han

blottade sig för korgossarna




Övriga genrer av Nattviol
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-19 15:14



Bookmark and Share


  Hermonius
KLockrent skrivet i några få väl valda ord! Applåd!

Bravo!

MVH
Herman
2007-07-19

  Bjarne Nordbö
Ucchhh, vad sant det kändet. En gnista av skam for igenom mej som tror. Men den försvann, det var ju inte jag som blottade mig. Blekakar en som borde borde vara en broder.
2007-07-19

  ospray
ha ha klockren !!!!


applåååder!!!
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol