Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saliga äro de...

 

 

ovetande och oskuldsfulla
de rena och obefläckade

de som inget vet om
världens plågor
de som bara sitter där och ler

 

dåraktigt och saligt

 

 

måste vara jävligt skönt!




Övriga genrer av Nattviol
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-22 17:43



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Finns det såna? Tvivlar...
2007-07-23

  Ronny Berk
att sitta och le verkar inte vara så utvecklande... men skänk ett leende till mötandes människor på livets virrstigar så skänker och får du saligheter... väl skriver du saker...
2007-07-22

    ej medlem längre
JUPP!! *S*
2007-07-22

  Gunwale VIP
Bäst är nog ändå att veta....vem vet?
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol