Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspiration ; Schubert pianotrio #2 (D.929) & lite feber


varmt nog att tina en frusen tundra

allt finns på tv
men inget om dig
så jag stänger av
överflödet

musiken däremot
sveper genom
varje sediment
dolda i lager

dess okränkbara tydlighet
av otänkta tankar
framstår som heligt
för varje nyfiket öra
 
varje passage
söker svalka i skuggan
men idag är här varmt nog
att tina en frusen tundra

 

 

 




Fri vers av aftermath
Läst 494 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-07-29 17:19



Bookmark and Share


  Carina Tvedahl
Ohh... detta är ord som jag kan relatera till!
Du beskriver på ett vackert sätt alla känslor som musiken för med sig!
2007-08-11

  Azerola
ja musikens betydelse kan komma genom allt. Jag kan verkligen känna det såå underbar härlig känsla. Tack för denna. Det behövde jag nu för min frusna skuldra som värker.
2007-07-31

  Emilia Berg
Här förklarar du så vackert för den kvinna du gillar både henne och musiken. TV:n ersätter inte alls henne och det är rätt och riktigt.
Ett glas whisky med is i...
2007-07-30

  Maud Li
Sanslöst klar och ren ton ur dimman!
2007-07-30

  Lena Renman
Hej
Du tecknar så fina bilder med musik och ord, tack
lena
2007-07-30

  Nina V A
och genom varje sediment avklingar omvärlden och man är, fullt tillräckligt så, i den värld av toner där man känner fullständig närvaro

svag är jag för tundran, musiken och värmen
Vackert så!
2007-07-30

  SvartaRegndroppar
En dikt som rör sig från blått till gult.

Mycket enkel och fin!
2007-07-30

    Eva Olsson
Vackert!
2007-07-30

  Antropofagen
Musiken, musiken rakt igenom rubb och stubb. Skriver så att du ska veta att jag läser, även om det tar tid för mig att förstå.
2007-07-30

  ulli
\"allt finns på tv
men inget om dig\"

den är klockren!
gillar enkelheten, och musiken, underbara musiken..
mycket snyggt skrivet
2007-07-29

  devilsangel
Bravo mannen!!
2007-07-29

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
allt med schubert är inspiration!
2007-07-29

    ej medlem längre
Strålande poesi!!
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp