Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sångerna

Blinda läppar som strandat på sångernas skär

Ni jagar med trevande kyssar en flyende luftkropp

O självande kropp, av vilka partiklar spunnen

kom du i läpparnas törstande tomhet in?

Var du verklig skugga av älskogsgestalt

ur kärleksblixtrande kommande dagrar

Eller tom skuggbild av läpparnas törstande tomhet?

Och Ni, sånger, som lockat läpparnas mun

att förlisa på drömmarnas klippor,

Av vilka ord spanns er smekande väv?

Ur vilka djup drog era stämmor sin luft?




Fri vers av Paul Maslov Karlsson
Läst 379 gånger
Publicerad 2007-07-20 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paul Maslov Karlsson
Paul Maslov Karlsson