Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evolution?

 

människan - ett objekt att frukta
likväl ett subjekt att sympatisera med

en tvåbening med en alldeles för stor hjärna

utvecklad genom mätbar tid
med ett väl utvecklat krigiskt sinne
och morbida drifter

människan - ett barn i en vuxen kropp
likväl en vuxen i ett barns kropp

en tvåbening med alldeles för många tankar

utvecklad eller nedstigen för artens fortlevnad
med ett fantastiskt sinne för överlevnad
och fortplantning

människan - en varelse begiven på teknik
likväl en varelse att räddhågset fly

 

 

en tvåbening med reptilhjärna

genom eoners fruktlösa jakt

 

efter kärlek

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-22 17:33



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Här visar du upp mysteriet Människan med sina \"alldeles för många tankar\"... och det gör du så träffande och ja, helt fantastiskt, faktiskt!
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol