Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Döden Behagar Visa Sig..

 

en död - fem sårade
resten klarade sig mirakulöst

halleluja - bara en död...

tio döda - fast ingen svensk
halleluja

vilken tur!

tjugo döda irakier - åttisex sårade
varav en svensk medborgare som
fick ett blåmärke...

"nä hualigen vad hemskt!"

"vi räknar med att UD varit i kontakt
med svensken och givit honom det
stöd han så väl behöver!

tvåhundra indier omkom i en
tågolycka

en svensk bevittnade olyckan

"det var hemskt - jag trodde jag
skulle dö!"

en hel stad utplånas i asien eller
någon annanstans i världen

"herregud vad hemskt!
hoppas ingen svensk befann
sig där...."

en världsdel (välj vilken du vill)
totalförstörs i samband med en
massiv jordbävning med en
styrka på 23,5 på Richterskalan

"fanns det några svenskar där?"

"ja - tyvärr...
och självklart kommer de eventuella
överlevande att få samtalsterapi,
krisstöd och ersättning från staten!"

 

- puh -

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 476 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-20 20:20



Bookmark and Share


  stronza
FAN va bra (så får man väl inte skriva..) men jag måste, så där har jag tänkt så många gånger. äntligen nån som ger uttryck för det på ett så klart och rakt sätt. bokmärker denna och hoppas fler läser den.
2007-07-24

  Eline.P
Bra att du sätter dessa tankar på pränt. Så här är det i medierna gång efter annan. En svensk är viktigast i alla lägen, och hur tidningsrubriker i övrigt sätts är dessurom en gåta. \"fröken C - kändis är allvarligt sjuk\"......halskatarr!?
Bra rutet!
2007-07-20

    ej medlem längre
man får verkligen en känsla av att vi inte ska bry oss om andra alls och det ligger en del sanning i det...
Bravo!!!
2007-07-20

  klarafisk
Väldigt bra och rakt fram skrivet, har själv tänkt i dom banorna förut.
Bra jobbat!
2007-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol