Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världsmedborgare!

 

 

hud
    ögon
        näsa
           mun
              hår
                 kläder
              kropp
           språk
        kön
    sex
tro

 

När inget här ovanför längre

spelar någon roll

 

 

Då kan vi börja snacka...

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-19 14:25



Bookmark and Share


  fillatelli
Nattviolski !

Finns det en religion
där du predikar ?

*lägger ut bönematta*
*stirrar förvirrat*

Åt vilket håll ????
2007-10-29

    ej medlem längre
wow vilken lay out!!:)
och ja visst, när vi ser varandra som människor ja, det är då det liknar livet!
2007-08-19

  Lejonhjärtas poesi
Härlig forngivning och underbara ord med tänkvärt innehåll!
2007-08-19

  hero40 VIP
Kloka ord som manar till
eftertanke!
2007-08-19

    lillapoeten
tänkvärt
2007-08-19

  stefan.g
Intressant, häftig och samtidigt är den värd en fortsättning...
2007-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol