Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som att ligga under rälsen och se tåget komma.

 

runt omkring oss på tunnelbanan står alla och skriker

folk springer runt omkring oss

från höger

till vänster

 

jag ser på dig

in i dina vackra ögon

och drunknar

 

i en lätt viskning

som går som en stöt

genom hela min kropp

säger du:

stanna hos mig

 

och tryggheten slår som en våg över mig

 

i min dröm

 

vi står vid spårvagnarna och bussarna

folk rör sig inte en meter

och fyllegubbarna dricker

ur sina burkar

 

du ser på mig

och fortfarande drunknar jag in i dina ögon

med en viskning

som i mina öron blir till ett skrik

säger du:

försvinn ur mitt liv föralltid

 

min verklighet

 

 

*




Fri vers av BaraSaraaa
Läst 630 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-21 16:26



Bookmark and Share


  Lina Hellstrand
klockren. berör mig helt sjukt mycket.
ska jag vara ärlig så vet jag inte om någon dikt någonsin har gett mig den här känslan. det är så vackert och träffande. ditt sätt att skriva passar mig perfekt. ojoj.
2007-07-25

  tingeling
Hud nära, du ger mig rysningar.. sista biten är så perfekt. tycker skarpt om denna.
2007-07-22

  Amina
jag ger upp mitt skrivande nu...du är för bra!
2007-07-21

    RebeccaW
Oj, vad fint... Så tragiskt och vackert på samma gång! Applåd!
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

BaraSaraaa
BaraSaraaa