Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I förkylningstider

Huvudet dunkar i hjärtats takt
allt känns tungt och segt
Väntan är svår på hälsans friska fläkt
ingenting orkar man göra
Tiden står still genom tankens häftstift
rastlösheten river i det febriga skinnet.
Men jag vet - jag är inte ensam







Fri vers av Elisabet Lindén Svensson
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-07-21 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabet Lindén Svensson