Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädrets makter

Solen lyser idag, SOLEN LYSER IDAG
efter flera veckors REGN, REGN, REGN
Det blåser inte ens och himlen är BLÅ
Det spritter i hela kroppen
Om det så blir den sista fina dagen i sommar
ska jag gömma den i mitt hjärta




Fri vers av Elisabet Lindén Svensson
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-07-30 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabet Lindén Svensson