Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordens glädje

Att kunna läsa alla ord
är som att öppna ett fönster
Att släppa in sol och ljus
liksom kunskapen
ger ditt liv en större mening




Fri vers av Elisabet Lindén Svensson
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-30 13:34



Bookmark and Share


  ospray
Så sant
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabet Lindén Svensson