Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten kaffehyllning

Kaffe är gott i lagom mått
en stor kopp klockan elva jag fått
Hjärnan startar och allt känns möjligt
egentligen är det lite löjligt
Jag dricker inte mycke\'
men tillräckligt i mitt tycke
för att dagen ska bli lyckad
och magen inte sönderstyckad




Fri vers av Elisabet Lindén Svensson
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-22 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabet Lindén Svensson