Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag gillar alla människor....på avstånd


Att hålla avståndet




Utanförskapet slår ihop sina kronblad
likt Blomman för dagen
i väntan på att de närande solstrålarna
Hemligheten är en stark social gemenskap
som inte vill infinna sig
Det gör att jag klarar av att göra saker
utan att bli kritiserad....




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-07-22 11:09



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl beskriver du tvekan och osäkerheten... du skriver utan den minsta tvekan och med stor säkerhet... ja...
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt