Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(utan barn)


Barnkalas i trädgården

Älggräset doftar

som barnens lakritspipor

ligustern ballong




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2007-07-22 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP