Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

explicit


varje kavitet
genom kurvigt
landskap
ger lusten åter
sältan smaka

låt mig följa nya
nervers vindlingar
de som inbjuder
i förtroende

insuper din doft
blandar i påsen
tonsätter
i dur

moll får också
följa med
vila i ditt knä
direktkontakt

ja, du vet
det där

 

 




Fri vers av aftermath
Läst 395 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-23 08:58



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Det bästa jag läst på länge!
Njutningsfullt och stiligt!
Kramiz
2007-07-31

    ej medlem längre
Andlöst helt enkelt. Som poesi... Bilden och texten som en helgjuten form - hölje och innehåll...
Du är bara bra!
2007-07-23

  Lilla My* VIP
Specifikt speciellt kurvigt sköönt med en underbar slutkläm..
\"ja, du vet
det där\"
Kallorna på bilden passande till**
2007-07-23

  Lena Renman
Hej
En utvecklande förklaring rörande håligheter och kurvor som
måhända har en intonation med erotisk laddning :-)

Lena
2007-07-23

    ej medlem längre
Skön erotisk och väldigt sensuell...*L*
Härlig!
2007-07-23

    sunnanvind
Underbart, helt underbart!
2007-07-23

  Antropofagen
Bländande formuleringar, en vacker slalomtanke ger du.
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp