Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissna blommor väcker sorg

Blommorna väntar inte

på mitt vatten

de vissnar

och faller

uttorkade till marken

knastrar under mina fötter

försvinner med vinden

vissna blommor

är inte vackra

de väcker sorgsna känslor

av försummande

de påminner mig

om att ta vara på

varje sekund




Övriga genrer av Me-linda VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-22 19:57



Bookmark and Share


  tingeling
Åh, så bra! . gillar den skarpt!
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP