Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland tycks vissa saker spela större roll än vad man tror... Det är dumt att vara för stolt för att erkänna det, för annars kan man aldrig komma över det.


Väx upp


regnet smattrar som smatterband
vågorna leker som småbarn, hårt och intensivt
vinden vänder paraplyet ut och in
där jag går och filosoferar i min egna värld

jag vandrar på i sakta mak
hör inte bilar komma
ser inga lyktor försvinna
tårar
rinner
längs med kinden

ensam och övergiven
fast jag fortfarande är älskad av andra
varför skulle du betyda så mycket för mig
och varför skulle det här spela en så stor roll

kanske var det vändningen
att jag äntligen mådde bra
att jag kände att jag kunde lite på mig själv
och inte var rädd för att falla

eller kanske var det omständigheterna
och välviljan som spelade mig ett spratt
kanske spelar det ingen roll
för det är ganska över nu

jag hoppas du finner vad du söker
att du lever ett liv i frid
kanske växer upp en aning
och lär dig nåt av det som hänt


jag har lärt mig att det inte är farligt
att vandra på
kärlekens
stig




Fri vers av deepundermyskin
Läst 441 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-23 01:38



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Väldigt gripande, om att verkligen känna sig ensam trots att man har folk omkring en. Man ligger där på botten, men så en dag så börjar man vandra i rätt riktning, och blir starkare!

och nej, det är väl inte farligt att gå på kärlekens stig. Beror visserligen på vad man definerar som farligt. Om det är farligt att sätta sitt hjärta på spel, riskera att få det totalt krossat - då är det farligt.

Men oftast (jag önskar jag kunde säga alltid, men jag vet inte om det stämmer) så återhämtar man sig alltid från en hjärtesorg. Sedan så finns det inte bara risker, utan chanser att finna total lycka. Det är just därför det är så himla värt att våga gå längs den stigen.

Bra!
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

deepundermyskin
deepundermyskin