Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bly på bio.

Snabb pepprande eld av av bly som skär sönder kroppar till deformerade versioner av sitt forna jag. Mörkret skärs upp i snabba skurar av plötsligt ljus.
Konstgjort ljus. Ett ondskefullt ljus. \"Framåt!\"
Mäns fötter i stövlar av stålförstärkt gummi hamrar marken, i deras försök att storma en vall av jord. Enkel simpel jord. De möts av stålrör som spottar bly.
Ett öga lossnar från pojkens ansikte, och flyger iväg för att landa ett stycke bort. Forfarande stirrandes. Stirrandes... på dig.

\"Åh, vad jag älskar krigsfilmer!\"




Fri vers av TheThinLine
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-07-23 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheThinLine
TheThinLine