Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man ska!

 

man ska inte döma

men vadå - så våldtäktsmän, pedofiler
och kvinnomisshandlare är schyssta polare?

man ska inte hata

men - får man inte ens hata Hitler,
Bush och Kim Yong Fjollballong i Nordkorea?

man ska vända andra kinden till

jamen - jag måste ju få försvara mig -
kolla vilken blåtira jag fick!

man ska älska sin nästa

va - aldrig i livet - hugger hellre av mig
mina fötter än älskar patetiska egon!

tvåtusen år senare är inte mycket förändrat,

vi är alla fortfarande på grottmänniskonivå

med en patetisk skräck - för kärlek

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-23 10:51



Bookmark and Share


    *Zenobia*
man ska.. ??

jag är kvinna... *S*

och det var ju till männen som Jesus sa: \"Den kaste förste stenen som är utan skuld.. \"

ingen man vågade kastade stenen....
2007-07-23

  Lilla My* VIP
Vi kommer aldrig att komma ut grottan...*tyvärr*...bara sitta där i öppningen o glutta ut.....o vara rädda.....
2007-07-23

    Lavi
Ja. Vad folk i allmänhet inte tänker på är att kärleken är det allra bästa skyddet mot allting ont. Kan man älska över allt annat, trots alla anledningar till att man inte borde, då har man kommit en bit. Fast fan vet om jag kommit så långt att jag älskar Kim yong.
2007-07-23

    ej medlem längre
Du är bara bäst och klarsyntast av oss alla!!*L*
Supertext!
2007-07-23

  Lena Renman
Hej
Ja visst är det som du skriver...
Vi är grottmänniskor

Lena
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol